MAN Energy Solutions Logo
  • EN

Working with us at MAN Energy Solutions Norway


The mission of MAN Energy Solutions Norway is to serve the specific needs of Norwegian ship owners, Norwegian shipbuilding and the offshore oil & gas markets. Our office is located in the world's "largest little shipping street" in the heart of Oslo. Our dedicated team of around 15 people provides technical support, spare parts and engine & propulsion system sales for the Norwegian market.

At MAN Energy Solutions Norway, we strive to have a corporate culture and a flexible working environment. We offer great opportunities to develop and grow on a professional and personal level.

Current job opportunities

Technical Sales Manager - Oslo

What you should know about us

MAN Energy Solutions enables it customers to achieve sustainable value creation in the transition towards a carbon neutral future. Addressing tomorrow's challenges within the marine, energy and industrial sectors, we improve efficiency and performance at a systematic level. Leading the way in advanced engineering for more than 250 years, we provide a unique portfolio of technologies. Headquartered in Germany, MAN Energy Solutions employs some 14,000 people at over 120 sites globally. Our after sales brand, MAN PrimeServ offers a vast network of service centers to our customers all over the world.

 

MAN Energy Solution Norway AS er et datterselskap som har ansvar for det norske markedet og kunder basert i Norge med internasjonale forgreninger og virksomhet. Selskapet tar ansvar for sine kunders drift og utfordringer uansett hvor i verden de befinner seg med sin flåte og sine virksomheter. Teamet i Oslo er et sterkt team med kunnskap og driv og med resultater det står respekt av.

For å styrke dette teamet søkes det etter en Technical Sales Manager for vår ettermarkedsavdeling PrimeServ,som vil opparbeide seg en sentral posisjon og rolle i det norske så vel som det internasjonale markedet. Rollen rapporterer til leder av PrimeServ i Oslo.

Vi tenker at den riktige personen for rollen kjenner seg igjen i det følgende:

  • Sentral teknisk og forretningsmessig rolle i maritimt norsk og internasjonalt marked
  • Det internasjonale aspektet er noe du tiltrekkes av, samt kundekontakt med et miljø du kjenner godt
  • Forståelsen av hva som skjer om bord i et skip som trenger service er noe du har med deg og ønsker å bruke videre. Kanskje har du hatt, kanskje har du en rolle om bord i dag?
  • Shipping er virksomhet på tvers av land og tidssoner, og du vet at din serviceinnstilling og profesjonelle holdning blir høyt verdsatt av kolleger og partnere
  • Vi ønsker å oppnå resultater for kundene sammen med deg
  • Utvikle kunderelasjoner og forretningsresultater ved å forstå behovene og tilby løsninger som er attraktive
  • Utvide kundebasen ved å besøke og forstå nye potensielle kunders behov i Norge
  • Se at vi sammen evner å levere de gode løsningene som krever en hel del fra flere av oss, og som skaper det som skal til for å bygge partnerskap med kunden
  • Arbeidsstedet er i Oslo fordi vi tror du bør være en del av et sentralt team slik at overføring av kunnskap og informasjon går uanstrengt. Om du ikke er i Oslo og kan tenke deg å jobbe på avstand, er vi likevel interessert i å snakke med deg. Vi vet at mange er dyktige på å tilpasse seg og gjøre det som skal til ved blant annet å benytte digitale flater.

Meld din interesse for denne muligheten i dag og så tar vi en prat. Vi har også utarbeidet et Prospekt for rollen som du får tilsendt om vi sammen kommer til at dette er en god mulighet.

Vårt tilbud til deg:

Vi tilbyr deg en morsom og utfordrende jobb i et drevet og spennende miljø. Du vil være en del av et lite team med fordelen av å også jobbe i et stort globalt selskap med kolleger over hele verden. Vi er et team som har en bedriftskultur og et fleksibelt arbeidsmiljø. MAN Energy Solutions tilbyr gode muligheter til å utvikle seg og vokse på et profesjonelt og personlig plan.

Dette er viktig for oss:
Integritet og compliance er viktige elementer i vår bedriftskultur. Vi støtter mangfold og like muligheter og ser derfor frem til å motta et variert utvalg av elektroniske søknader. I denne rekrutteringen samarbeider vi med Human Drive.   

Søk via knappen nedenfor.

Apply here 

 

Contact

MAN Energy Solutions Norway AS
Haakon VIIs gt. 1 
0161 Oslo
Norway

recruitment-se@man-es.com